Angelina i Brad usvajaju djevojčicu iz Čada

Nakon troje posvojene djece i biološke kćeri, Angelina Jolie i Brad Pitt pripremaju se na još jedno posvojenje, piše Female First. Navodno se radi o jednogodišnjoj djevojčici iz Čada, u koju se Angie zaljubila za vrijeme posjeta sirotištu u gradu Oure Cassoni. Radi se, dakle, o tamnoputoj djevojčici za koju Brad i Angelina smatraju da će "rasno uravnotežiti obitelj", jer je mala Zahara jedina u obitelji koja nema "rasnog para".

"Zahara je u nezgodnoj situaciji jer je jedina crnkinja u obitelji, i ne želimo da se osjeća drukčije u negativnom smislu. Brad i ja u tom pogledu želimo uravnotežiti obitelj", izjavila je Angelina, koja se nada da će djevojčica iz Čada doći u obitelj već početkom ljeta.

U međuvremenu, oglasila se i majka Paxa Thiena, koja je javnosti obznanila kako nema namjeru tražiti sina natrag. Pham Thu Dung, 29-godišnja ovisnica o heroinu, izjavila je kako je svjesna da njeno inzistiranje na povratku sina nema smisla. "Nisam sposobna brinuti se za dijete i drago mi je što je pred njim ipak bolja budućnost. Sanjam o danu kad će se vratiti i nazvati me majkom, ali znam da je to nemoguće", rekla je Pham.

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više