Angelina Jolie dolazi u Srbiju?



ANGELINA JOLIE trebala bi uskoro stići u Srbiju. Lijepa glumica trebala bi tamo snimati neki od svojih novih filmova, a u Srbiju bi je trebao dovesti Lucas Foster, ugledni holivudski producent. On je nedavno bio gost Željka Mitrovića i tom ga je prilikom Mitrović zamolio da dovede neke projekte u Srbiju te, između ostalog, pozove Jolie da dođe u posjet.

Producent je u Srbiju došao kako bi ispitao teren i razmislio o mogućnosti da dva velika holivudska projekta snima u tom dijelu Europe. Tijekom pregovora prihvatio je i prijedlog da u skorije vrijeme u Beograd dođe i Angelina, piše srpski Press. Inače, upravo Lucas je upoznao Angelinu i Brada tako što ih je angažirao na svom filmu.

Ukoliko bi Angelina došla u Srbiju te u Pinkovim studijima snimila neke od filmova, to bi otvorilo vrata ostalim holivudskim velikanima da dođu i snime film tamo. Budući da je Angelina bacila oko na Johnnyja Deepa, koji je nedavno uživao u svim blagodatima Srbije, moguće je da joj i poznati glumac preporuči boravak u susjednoj nam zemlji.

Pročitajte više