Angelina - još uvijek luda i seksi

IAKO se u zadnje vrijeme sve više bavi humanitarnom radom u svojstvu UN-ove ambasadorice dobre volje, zvijezda Tomb Raidera tvrdi kako je još uvijek "luda i seksi".

Angelina je ulogu UN-ove ambasadorice dobre volje preuzela prije dvije godine, a otad je proputovala cijeli svijet i upoznala puno poznatih lica iz vrha svjetske politike.

No, njezin humanitaran rad ne dovodi u pitanje njezin seksipil, tvrdi glumica.

"Ovih dana me jedan novinar pitao jesam li još uvijek naglašeno seksualna osoba" - izjavila je Angelina na njujorškoj premijeri svog novog filma "Beyond Borders", pa dodala: "Kao da humanitarac ne može biti seksi."

"Znajte da sam ista ona osoba kakva sam i bila prije preuzimanja dužnosti UN-ove ambasadorice" - rekla je glumica.

"Još uvijek sam osoba ekstremnih emocija. Još uvijek sam luda i seksi" - zaključila je Angelina.

Kao ambasadorica UN-ovog visokog povjerenika za izbjeglice, Angelina je nedavno posjetila Čečeniju i Kosovo. No, kad ju je UN 2001. predložio za ambasadoricu dobre volje, Angelinina prvotna reakcija je bila: "Sigurno se šalite!? Pa jeste li vi svjesni kakav je moj imidž?"

Jolie je, osim po vrlo dobroj glumi, poznata i po brojnim tetovažama, kao i po činjenici da je, dok još bila u braku s Billy Bob Thorntonom, nosila oko vrata bočicu s njegovom krvi.

Pročitajte više