Aniston se okreće velikom ekranu

"ALONG CAME POLLY", najnoviji film zvijezde američke humoristične tv serije "Prijatelji" Jennifer Aniston, premijerno je prikazan ovih dana u Velikoj Britaniji, javlja BBC.

Aniston se oprostila od svoje uloge u "Prijateljima", ali se sad očekuje da bude jednako uspješna na velikom ekranu.

Prošle je godine glumila u hit-komediji "Svemogući Bruce" s Jimom Carreyjem, a primijećena je i njezina uloga u niskoproračunskoj drami "The Good Girl".

Najnovijim se filmom vratila žanru romantične komedije.

"Along Came Polly" režirao je John Hamburg, poznat po filmu "Dozvola za brak", a uz Aniston glume Ben Stiller te Debra Messing, zvijezda još jedne uspješne američke tv serije "Will i Grace".

Film je u siječnju svrgnuo "Gospodara prstenova: Povratak kralja" s prvog mjesta gledanosti u SAD-u.

Aniston glumi konobaricu čiji je bezbrižni pristup životu u čistoj suprotnosti onome njezina novog odabranika, neurotičnog analitičara Rubena Feffera, kojeg tumači Stiller.

Par započinje romansu nakon što Feffera na bračnom putovanju napusti supruga Lisa, koju igra Messing.

Prema vlastitim riječima, Aniston uživa u prilici da istraži nove uloge nakon 10 godina provedenih u "Prijateljima", no svjesna je toga da će se teško riješiti imidža koji je stvorila njezina uloga u seriji.

"Napokon Polly", kako glasi hrvatski naslov filma u distribuciji Blitza, trebao bi se početi prikazivati u našim kinima 22. travnja.



Pročitajte više