Anja Alavanja: Od kada sam gospođa, čedno se odijevam, nema više dekoltea

ANJA ALAVANJA odnedavno je supruga Željka Romca, za kojeg se udala na tajnom vjenčanju na Mauricijusu. Kaže kako su svadbu planirali mjesec dana unaprijed te nisu željeli previše pažnje. "Otišli smo tamo jer se tamo brak priznaje, Mauricijus je zemlja potpisnica Pariške konvencije. Željeli smo to napraviti bez puno pompe. Do sat vremena prije ceremonije sam se kupala u oceanu. Onda sam otišla u sobu, spremila se i to je bilo to, bez stresa i predivno", rekla nam je Anja.

"Skučili smo se, ne trebaju nam ni tosteri ni mikseri"

Prvo su mislili u Hrvatskoj napraviti proslavu za prijatelje i obitelj, ali više nisu sigurni hoće li se u to upuštati. "Obećali smo im, ali kada se dogodi, dogodi se. Pusti te ta euforija pa nam se ne da planirati. Skučili se jesmo, nije to kao prije, ne treba nam ni miksera ni tostera, tako da mislim da ipak nećemo", kaže Anja. Dodaje kako joj brak nije promijenio život, a to znači da je sve i dalje dobro. "Od kada sam gospođa, čedno se oblačim, nema više dekoltea", smije se voditeljica.

"Dosta sam tašta, ako vidim nešto u ogledalu da mi se ne sviđa, odmah se bacam u akciju"

Sa suprugom planira ljetni odmor za koji se ne mora posebno pripremati.Tijekom cijele godine vježba, pa joj nisu potrebne drastične mjere u posljednji čas. "Nisam kampanjac pa da prije ljeta brzo radim na sebi. Vježbam cijele godine. Dosta sam tašta, ako vidim nešto u ogledalu da mi se ne sviđa, odmah se bacam u akciju. Možda odem na par anticelulitnih masaža i to je to", rekla nam je Anja.

Voditeljica je pratila Goldenpoint reviju kupaćih kostima pa nam je usput otkrila u čemu na plaži najviše voli biti. "Nisam obavljala šoping za plažu, imam par kupaćih koje već godinama nosim, dobro mi stoje i to je to. Volim svakakve kupaće, ali na nudističku plažu se još nikada nisam zaputila. Nisam ni u toplesu na plaži. A muž mora biti u boksericama, one uske gaće ne dolaze u obzir", kaže Anja te dodaje da na plaži nikada ne ljenčari već sve oko sebe maltretira loptanjem i piciginom.

Pročitajte više