ANKETA Koja je najgora hrvatska serija svih vremena?

Foto: Press

NOVA TV maknula je seriju Bogu iza nogu s udarnog termina nakon što su gledatelji tjednima pljuvali po njoj. Izgleda da serije hrvatske proizvodnje svake godine iznova iznenađuju nedostatkom humora i kvalitete, a u kratkoj povijesti naše domovine loših serija bilo je previše.

Gledanje pojedinih hrvatskih serija, pogotovo onih koje se prikazuju kao humoristične, često kod gledatelja izazivaju posebnu količinu susramlja. Neke od njih imaju i katastrofalne ocjene na IMDb-u.

Prošlogodišnji hit u kategoriji preloših uradaka, General, na IMDb-u ima ocjenu 1.9. I nova serija Bogu iza nogu dijeli istu ocjenu. No, tu nije kraj.

Primjerice, hrvatska verzija serije Bračne vode na IMDb-u ima očajnu ocjenu 1.6. Nad lipom 35 je nešto bolja, s ocjenom 1.9. 

Vrijeme je da izaberemo najgore od najgoreg. Ovo su hrvatske serije s najgorim ocjenama na IMDb-u i forumima. Prisjetite se koja je bila najgora.

(Strelica gore je za one koje smatrate najgorima, dok strelicom dolje možete spasiti neku bolju seriju. Slobodno nam u komentarima napišite ako smo neku zaboravili.)

 

Pročitajte više