ANKETA Tko zaslužuje pobjedu u Supertalentu?

Foto: Press

Nakon osam audicijskih i četiri polufinalne emisije večeras gledatelje Supertalenta očekuje veliko finale showa.

Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede. Osim titule pobjednika sedme sezone showa, natjecatelj koji izbori pobjedu osvojit će i vrijednih 200 tisuća kuna.

Od ukupno pet, u finalu će se boriti čak četiri zlatna gumba. Posljednji zlatni gumb koji je izborio veliko finale showa, osmogodišnji hulahoper Matej Mateković, koji je toliko oduševio Igora i Franu da su mu nisu odoljeli stisnuti zlatni gumb na audiciji, u posljednjoj polufinalnoj emisiji ponovno je otopio srca gledatelja i pokazao svoju iznimnu vještinu hoopanja, a za finale najavljuje još veći show.

Twirling majstor iz Požege, Benjamin Iličić, kao i Matej nastavlja rušiti predrasude, a da je najbolji u ovome što radi, dokazat će još jednom u finalnoj emisiji Supertalenta. U finalu ćemo vidjeti i kralja balansa iz Gane, Hayforda Okinea, koji će ovoga puta balansirati sa zdjelama, dok će Škot Stevie Starr, profesionalni regurgitator, ovoga puta žiri i publiku pokušati šokirati novim stvarima koje može progutati i potom povratiti iz želuca. 

Duo Kamikazete nastavljaju sa svojim ludim akrobacijama, a za finale su najavile još opasniji nastup.

U kategoriji pjevača natjecat će se dva zlatna gumba - kontratenor Marko Antolković kojega je u polufinale lansirala Martina, a u finalu će nastupiti s Verdijevom Traviatom, te Jankov zlatni gumb, koju je žiri prozvao čudom od djeteta – Gabriela Braičić, koja će nastupiti s pjesmom Jennifer Hudson "And I am telling you I am not going". Djevojka iznimnog glasa, Stella Scholaja, koja svojom inspirativnom pričom dotiče srca gledatelja, i u finalu nastupit će sa svojom vlastitom pjesmom, dok će Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu i u finalu ostati vjeran grupi Queen. Svoj nastup očekuje i Slovenac Damiano Roi koji je oduševio cijelu naciju, a izvest će svevremensku pjesmu "O Holy Night" glazbene skupine Il Divo.

Od plesača vidjet ćemo Majin zlatni gumb – moćnu plesnu skupinu Transform crew, a natjecat će se steperi iz Dubrovnika – skupina Step'n jazz.

Tko po vama zaslužuje pobjedu?

 

Pročitajte više