Anna Kournikova mašta o glumačkoj karijeri

POPULARNA tenisačica koja se proslavila izgledom, a ne igrama na terenu, ponovo je izjavila da joj je dosta tenisa i želi postati glumica i televizijska voditeljica.

Do sada se pet sekundi pojavila u poznatom filmu "Me, Myself & Irene", brzo je smijenjena s uloge reporterke na turniru "US Open", a dijelila je nagrade na World Music Awards u Monacu, pa osim seksi pojave nema baš uvjeta za ostvarenje svojih želja.

Još u mladosti kao talentiranu sportašicu proglasili su je "čudom od djeteta", ali nakon prevelikog pritiska medija i sve većeg pojavljivanja u tabloidima Anna je sve više gubila na terenu, a nije željela ni trenirati "kako ne bi dobila snažne mišiće" i pokvarila svoj seksi imidž.

Bilo je dobro dok je imala bogate sportske sponzore poput "Adidasa" koje više ne zanima propala igračica pa danas za lovu reklamira sve što joj ponude.

Novinarima je nadobudno izjavila kako sebe vidi u poznatim televizijskim serijama "Prijatelji" i "Seks i grad" zaboravljajući da je mašta jedno,a stvarnost nešto drugo.

Mora joj se priznati da bar uživa u životu na jetset feštama i u ljubavnoj vezi s pjevačem Iglesiasom s kojim se ne srami valjati po klupi na javnoj plaži u Santa Monici.

Pročitajte više