Anna Nicole Smith može ponovo u Playboy

NEKADAŠNJA Playboyeva zečica u 36-toj godini dogurala je do 70 milijuna dolara u banci i vlastitog televizijskog showa pa je imala razloga za feštu u klubu na Sunset Boulevardu.

Do ogromne love nije došla preko noći jer je prvo morala provesti godinu dana u braku sa 89-godišnjim milijunašem Howardom Marshallom, a nakon njegove smrti voditi dugu borbu s njegovom obitelji koja joj je osporavala pravo na naslijeđeni novac.

Sudski proces punio je stranice tabloida pa je prsata ljepotica iskoristila popularnost i dobila svoj "Anna Nicole Smith Show" iako u životu više ne bi morala ništa raditi. Zbog nervoze je za vrijeme suđenja puno jela, pa se grozno udebljala i za pojavljivanje pred televizijskim kamerama morala je dobro smršaviti.

Na fešti je pokazala da bi se mogla ponovo slikati za "Playboy", a ovoga puta nije razočarala ni svojom odjećom. Zbog modnog stila prošle ju je godine čuveni kritičar Blackwell stavio na prvo mjesto najgore odijevenih žena uz komentar "ona ne treba stilista, nego arhitekta".

Pročitajte više