Ante Gotovac postao kućanica

JE LI Ante Gotovac znao što ga čeka kad se brzinom munje uselio u stan svoje novopečene zaručnice, 27-godišnje Lane Boško, nije poznato, ali je vidljivo da ga Lana od prvih dana "drži na uzici". Antu je zadužila za sve kućanske poslove - od kuhanja i pranja suđa do brisanja prašine, spremanja i usisavanja. Jedino što svoju novu "kućnu pomoćnicu" 27-godišnja Lana još mora naučiti je kako izglačati rublje. Zasad nije poznato je li Ante papučar postao zbog ljubavi ili je ovo nova sezona sapunice "Gotovčevi".

Podsjetimo, Ante je u Lanin stan na Gornjem Bukovcu preselio zbog nagomilanih dugova i deložacije iz ružičaste vile na Srebrnjaku, u kojoj je živio sa suprugom Simonom Gotovac. Ante je najavio kako će vilu prodati, a novac uložiti u novo ljubavno gnijezdo - Lanin stan, u kojem ga zasad jedino smeta premala kupaonica. Osim što je stan pretrpao svojim stvarima, Gotovac se već bacio i na preuređenje interijera.

I Lana i Ante tvrde kako su se zaljubili na prvi pogled, a oboje ih je privukla, ni manje ni više, negoli inteligencija druge polovice. Ante od Lane ne planira napraviti novu Simonicu, već novu Cecu ili Seku Aleksić, a zbog obećanja da će postati kraljica cajki, Lana je dala otkaz u obiteljskoj tvrtci.

Pročitajte više