Ante Gotovac u centru Zagreba prekapao po kanti za smeće

DA JE Anti Gotovcu sve krenulo nizbrdo otkako ga je napustila njegova Simona, svjedoče i najnovije fotografije, snimljene danas u centru Zagreba. Ante je u Staroj Vlaškoj prekapao po kanti za smeće. Nedavno se medijima žalio kako je totalno švorc i pokazivao pred fotoobjektivima rupu na svojim cipelama i novčanik koji mu se raspada.

Ovih je dana i plakao na sudu jer mu prijeti zatvor zbog toga što godinama nije plaćao alimentaciju za svoje dvije kćeri iz prvog braka sa Ines Ušić. Ante nema ni za plaćanje alimentacije za treću kći, Gabrijelu, koju je dobio u braku sa Simonom. No, dok Ante ima svoj Mercedes, sponzoruše i dalje skakuću oko njega i piju vikendima u njegovom društvu. Upravo zbog vožnje pod utjecajem alkohola i bez vozačke, Ante se u posljednje vrijeme često druži sa zagrebačkim plavcima.

Posrnuli i od svih ostavljeni Ante smilio se čak i svojoj bivšoj supruzi Simoni, koja je nakon službenog razvoda uzela majčino djevojačko prezime Šajn, koje joj se izrazito sviđa "jer na engleskom znači sjaj". Naime, iako je Antu izbrisala sa papira, u srce joj je još duboko urezan pa je tako Simke nedavno otkrila kako joj je bilo jako žao njenog Antiše kad ju je, nakon još jednog u nizu izlazaka iz zatvora, uplakan nazvao. "Osjećala sam da nema nikoga na svijetu", kazala je Simona i obećala Anti da će mu pomoći "i financijski, i razgovorom". Za bivšeg supruga Simona kaže kako ima dobro srce, ali je okružen krivim ljudima.

Pročitajte više