Ante hoće "ženku", ali ne bilo kakvu

JEDNA od najvažnijih stvari u životu, složit ćete se, zasigurno je potraga i nalaženje onog što volimo zvati "pravom ljubavi". Stanoviti je Ante skratio taj proces i putem Interneta cijelom svijetu objasnio svoje "službeno stajalište glede žena".

Zahvaljujući dobrim ljudima s news grupe hr.alt.trash saznali smo za website (iako je website malo pretenciozna riječ za to, ali o tome nešto kasnije) na adresi , koju se isplati, vjerujte nam na riječ, staviti među svoje omiljene linkove prije nego što pročitate što tamo piše. Naime, kad jednom počnete čitati Antine umotvorine, zaboravit ćete na sve ostalo.

U "samo" 2440 riječi promućurni je Ante cijeloj Internet populaciji (koja razumije Antino masakriranje hrvatskog jezika) pojasnio svoje "Službeno stajalište glede žena" - što je i naslov ovog "dokumenta".

Ako zanemarimo činjenicu da je cijela stranica zapravo link na "definiciju ljubavi" (koja je zakopana negdje na Antinom hard disku, ali ne i na webu), ostaje nam jedno malo remek-djelo ljubavne trash književnosti, vješto isprepleteno sa surovo preciznim nabrajanjima obaveznih svojstava koja "ženka" mora posjedovati kako bi se uopće kvalificirala za potencijalnu ljubav Antinog života.

Iako je Antina stranica nešto zaista posebno te dosad neviđeno u prostranstvima weba, te nema baš previše smisla izvlačiti citate iz konteksta (koji je dovoljno mutan sam po sebi, ako uopće postoji), znajte da se Antini zahtjevi "ženkama" podijeljeni u dvije skupine: to su "" i "Dodatni zahtjevi". 

Ovih potonjih kojih ima "samo" 15,  a mi ćemo izdvojiti samo neke. Antine "zahtjeve" prenosimo onako kako su napisani, u nadi da nećete imati problema s razumijevanjem Antinog specifičnog načina pisanja. Preporučujemo čitanje naglas, po mogućnosti u društvu prijatelja.

OSNOVNA DVA PRAVILA !!!

I Nikada ali bas nikada pod nikoim okolnostima nije smjela prevariti decka ili muza.

II Mora biti djevica.

Dodatni zahtjevi:

a) Sto se tice izgleda a cini se svima kao navaznija stvar pa serem se s oprostenjem. Izgled mi toliko nije bitan ali  mora biti minimalan da se na nesto lici, a to kod mene nije tesko zadovoljiti.

b.) Uopce ne zelim raspravljati o zenama koje su imale vise od 3 muskarca  max=3.

d.) Treba se baviti tehnickim ili (prirodnim) znanostima i ici na tehnicki fakultet ili ga zavrsiti s tim da se odatle izuzimaju fakulteti prometnih znaosti i slicni njima i  posebno ekologija i sto ima veze s njom.

d.) Vjera preporucije se ateista. Ne dolaze u obzir vjerski fanaticci, bilokakve skte, vjernici oblika svake nedljenje u crkvu, popoljubci i sl.

e.) Uopce ne zelim raspravljati o zenama koje se opijaju, drogiraju,  puse,  napisavaju i sl.

h) Djevica mora biti. Pod gubitkom nevinosti smatram noraman, oralan, alanal seks.

Po svemu sudeći, Ante je svoje "Službeno stajalište glede žena" napisao sasvim ozbiljno, a svako "duze davljenje glede toga" Ante će "smatrati aktom provociranja. i iskazivanja neprijateljstva."

Drage posjetiteljice Indexa, znate što vam je činiti. Nježno kliknite svojim djevičanskim prstima na http://www.ante-maletic.iz.hr, gdje ćete pronaći i Antinu e-mail adresu. Ostalo prepuštamo vašoj mašti, a Ante nam može naknadno zahvaliti ako mu je naš članak pomogao u potrazi za "onom pravom". S "onim pravim" osobinama.

Pročitajte više