Prije 20 godina harala je modnom scenom, a danas je više ne viđamo često

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

BIVŠA manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman pojavila se na gala događaju u Zagrebu koji je okupio brojna poznata lica.

Ljepotica je u vrijeme najveće slave bila glavna zvijezda svakog društvenog događaja, a danas se u javnosti pojavljuje rijetko. Ipak, kada se pojavi, ukrade pozornost fotografa i promatrača, a tako je bilo i sada. Na ovom gala događanju pojavila se u zelenoj dugačkoj haljini te istaknula bujni dekolte, a kroz visoki prorez pohvalila se i vitkim nogama. Kombinaciji je dodala zelene sandale te bež torbicu.

Kraljica Hrvatske iz 1999. godine trenutno je direktorica marketinga NK Lokomotive, a evente definitivno ne pohodi više kao nekada. Svoju karijeru može zahvaliti Snježani Schillinger, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi za izbor ljepote.

Inače, bivša manekenka, prije nego što se povukla iz javnosti, medijske je stupce punila svojim burnim životom. No, njezin ljubavni život uvijek je bio zavijen velom tajne te nikada nije potvrdila ni jednu vezu, a povezivali su je s brojnim poznatim muškarcima.

Pročitajte više