Anti Gotovcu zbog dugova zaplijenjen skupocjeni Mercedes

OVIH dana Ante Gotovac opet plače. I to zbog Mercedesa koji mu oduzela auto kuća iz koje je potekao jer Ante nije bio u stanju plaćati rate za skupocjeni automobil. Isti onaj koji je Simonica prošlo ljeto razbila u Vodicama, i isti onaj kojim je staklenih očiju divljao po autocesti dok su s njim automobili bile ljubljena (uskoro bivša?) ženica i njihova kći. Ante auto kući duguje između sto i 250 tisuća kuna, što je ovima bio više nego dovoljan razlog da automobil zapljene, skinu mu tablice i parkiraju ga ispred salona u kojem je i kupljen.

Pare otišle u dim?

Međutim, Simona poručuje: "Imamo više automobila, sigurno nećemo hodati!", kaže i dodaje da ona zapravo o financijama obitelji Gotovac ne zna ništa jer se "o svemu brine Ante", čemu smo nekoliko puta ranije svjedočili. Simona, naime, ima ograničen džeparac, unatoč "silnoj lovi koju zarađuje"; Ante joj tu i tamo kupi nove cipele, a na tjednoj bazi joj ostavlja tričavih nekoliko stotina kuna s kojima ona onda ide na kave, kupuje grincajg za juhicu i slatkiše za Gabrijelicu. Iako, priča često Ante, njegova Simonica za manje od dvadeset tisuća kuna usta ne otvara. "To je minimalni iznos koji tražimo, a i tu sam već velikodušan, zapravo tako jeftino je samo za prijatelje", ispričao nam je nedavno Ante. A Simona navodno zna imati čak i dvije gaže u jednoj večeri, dakle, samo jednim plejbekom zaradi za mjesečnu ratu kredita.

Međutim, novca nema, i ptice na grani već znaju da su Gotovčevi uvijek švorc, bez obzira na to što govorili i kako se nosili. Farma, koja je krenula u neočekivanom smjeru kada se Petra Maroja sa svojim suparnicama odlučila obračunati šakama, Gotovčeve je ostavila bez obećanih pola milijuna kuna honorara; kopanje u blatu im se nije isplatilo. Ne isplati im se previše ni dizanje medijske prašine razvodima, flundrama, ljubavnicima i ostalim "pikanterijama" na koje su već svi oguglali, jer jednostavno, sve su potrošili.

"Ubit ću se. Simona ima ljubavnika već godinu dana"

"Ubit ću se! Saznao sam da Simona ima ljubavnika već godinu dana", rekao nam je očajni Gotovac koji nas je u suzama nazvao, a zatim zamolio da napišemo da nam nije on dao izjavu već da su ih snimili paparazzi ispred hotela. "Ime, prezime, sve znam. Simona se kune u Gabrijelu da lažem, ali jučer su mi javili da su krenuli iz Splita za Zagreb i viđeni su u Tkalčićevoj", tvrdi.

"Vjenčani prsten bacila sam u smeće i ništa više ne osjećam prema Anti. Naša ljubav je odavno umrla, a ovo je samo održavanje braka radi reality showa 'Gotovčevi' koji moramo snimiti do kraja kako ne bismo plaćali penale, a taj novac nemam", tvrdi pak Simona, koja ovih dana navodno uživa kod majke u Brežicama, gdje je pobjegla od naprasitog supruga.

Ovakav "negativni" PR bi mogao upaliti, ali...

I sve u svemu, bio bi to jedan sasvim neloš PR za ono što tek slijedi, da nisu u pitanju Gotovčevi, koji su nam u kratko vrijeme svojeg boravka na sceni pokazali sve što imaju, i više od toga. Od realityja koji uskoro kreće u eteru Nove TV, a koji prati njihov život i ljetovanje, nitko ne očekuje ništa novoga. Ali tko zna, možda nas iznenade.

Pročitajte više