Antonia Dora Pleško transformirala se u Grašu i oduševila žiri: "Ideš sve dalje"

Foto: Press

Nakon što je u prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato pobijedila kao Mišo Kovač, Antonia Dora Pleško u drugoj emisiji transformirala se u Petra Grašu. "Opet muško, opet Splićanin", rekla je Antonija prije nastupa, a u showu je izvela Grašinu pjesmu Ako te pitaju.

"Kad kontaš - poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima. Iznenađenjima nikad kraja, a tek smo počeli, tako da je očigledno da ova kombinacija Prijović-Lepa Brena i Grašo-Huljić zasad dominira scenom. To je zagarantiran uspjeh, kad se ti giganti slože na sceni.

Što se tiče tvoje izvedbe, kad te našminkaju, srede i obuku, ok je da zaličiš na Grašu, ali to kako ti pjevaš kao on sa svojim, ženskim vokalom, kako to uspijevaš, bojim se, Grašo, da ti je karijera pa-pa, samo se drži restorana", poručio je Enis Bešlagić.

"Od tebe možemo očekivati svašta u ovoj sezoni"

"Dakle, sve one stvari koje sačinjavaju nečiji karakter, jednostavno bila si ista on. Ostala si ista u motu i hodu. Svatko od nas ima nešto upečatljivo u glasu, tako ima i Petar, i ti si u nulu skinula njega", komentirao je Goran Navojec.

"S Mišom si postavila visoko ljestvicu, ali ti ideš sve dalje i dalje. Ja mislim da s razlogom od tebe možemo očekivati stvarno svašta u ovoj sezoni. Meni je baš lijepo što si ti tu s nama i nadam se da uživaš u svemu ovome", rekla joj je Minea.

"U prošloj emisiji si bila muškarac, danas si opet, ja jedva čekam da vidim tebe kao ženu, u tvom punom sjaju, veselimo se tome. Bila si veličanstvena, bila si maestralna i svaka ti čast na tome", zaključio je Mario Roth.

Pročitajte više