Antoniji Stupar sport privlačniji od morskih užitaka

BROJNI ljubitelji sporta i lijepih žena došli su na svoje ugledavši u sportskim vijestima RTL-a ljepoticu Antoniju Stupar, koja je do prelaska u sportsku redakciju "šarala" po magazinskom programu. Novi imidž i voditeljska uloga Antoniji se toliko sviđaju da će o godišnjem odmoru razmišljati tek krajem kolovoza, kad će s dečkom posjetiti Hvar, a možda krenu i van granica Lijepe naše.

"Iako se još uhodavam, odlično mi je u sportskoj redakciji, kolege su me sjajno prihvatile i uživam učiti od njih", ne štedi na hvalospjevima Antonija Stupar, djevojka koju mnogi mediji, ali i estetski znalci svrstavaju u najljepše voditeljice na domaćim malim ekranima. U tu je kategoriju svrstavaju, naravno, i naši čitatelji, čiji su je glasovi svrstali u "gornji dom" Indexovog Izbora za najljepšu Hrvaticu.

Radnu atmosferu, unatoč vrućinama i činjenici da su "svi drugi na plažama", morem će zamijeniti tek krajem kolovoza, kad će s dugogodišnjim dečkom otputovati na Hvar, a možda i negdje u inozemstvo. Ljetovanje, kaže, ne voli dugo i pomno planirati, pa će o detaljima kratkog odmora odlučiti kao i obično - u zadnji čas. "Provodi koje najviše pamtim dogodili su se spontano, ne vidim smisla u seciranju godišnjeg odmora pa sam sigurna da ću se i ovog ljeta odlično zabaviti, ali i odmoriti", zaključuje Antonija.

D.K.
Foto: H.P.

Pročitajte više