Aromaterapija za poboljšanje kvalitete života

AROMATERAPIJU kao komplementarnu metodu liječenja sve češće se koristi i uvodi u sve više bolnica u svijetu, gdje educirano medicinsko osoblje, uz nadzor aromaterapeuta, uspješno implementira aromaterapiju u proces liječenja, jer dokazano je kako aromaterapija oboljelima znatno poboljšava kvalitetu života. Kod nas takva praksa još uvijek nije uobičajena, ali se aromaterapija, neovisno o bolnicama, sve više razvija.

Slijedeći svjetske trendove u centru Zagreba nedavno otvorena Aromateka, aromaterapeutski centar u kojem stručni aromaterapeuti koriste eterična ulja, te ostale preparate od potpuno prirodnih sirovina u svrhu poboljšanja kvalitete života svojih klijenata. Zanimljivo je to da se koriste isključivo domaći proizvodi vrhunske kvalitete, napravljeni od prirodnih sastojaka kontroliranim metodama proizvodnje, a koji su rezultat dugotrajnog rada aromaterapeutskih stručnjaka.  Osim individualnih tretmana u Aromateci se mogu kupiti i gotovi proizvodi koji se odabiru uz stručnu pomoć aromaterapeuta.

Poseban dio Aromateke je Spa koji nudi mogućnost uživanja u tretmanima za njegu tijela. Stručni aromaterapeuti za vrijeme tretmana koriste stopostotna eterična ulja, bazna ulja organskog podrijetla te ostale preparate od potpuno prirodnih sirovina, a svaki tretman prilagođen je željama i potrebama pojedine osobe.

Pročitajte više