Ashley Cole ima novu djevojku, vezu taje mjesecima

ASHLEY COLE ima novu djevojku, holivudsku glumicu Annie Cooper. Zvijezda nogometnog kluba Chelsea već je mjesecima u vezi sa 27-godišnjom švedskom ljepoticom, no taj je odnos držao u strogoj tajnosti, javlja britanski The Sun. No, prošlog se vikenda opustio te u javnosti izmjenjivao nježnosti s plavokosom glumicom kada je s njom i svojim suigračima slavio timsku pobjedu.

"Uživao jeu samoći, no kada su ga prijatelji upoznali Annie, bio je potpuno fasciniran. Nije želio da se za njihovu vezu odmah sazna, dugo ju je tajio jer se želio uvjeriti da se Annie može nositi sa silnom pažnjom koju će sigurno privući", otkrio je jedan izvor. Nogometaš i glumica na zabavi su se držali za ruke te se igrali kockom leda, koju su jedno drugome predavali iz usta u usta.

Ashley je prije bio u braku s pjevačicom Cheryl Cole. Slomio joj je srce kada je otkrila da ju je varao, pa se par razveo. Nedavno se prestao viđati s Playboyevom zečicom Kaylom Collins, koja je rekla da su ionako samo izašli na nekoliko spojeva. Nogometašev otac tvrdi kako njegov sin još uvijek nije prebolio Cheryl te kako bi bivši supružnici trebali zaboraviti prošlost i obnoviti svoju vezu.

Pročitajte više