Ashley Graham komentirala neugodni intervju s Hughom Grantom

Screenshot: ABC

PLUS size manekenka i ovogodišnja voditeljica na oskarovskom svečanom tepihu Ashley Graham komentirala je intervju s Hughom Grantom koji je razbjesnio mnoge gledatelje Oscara i korisnike društvenih mreža.

"Znate što, mama mi je govorila da ubijam ljude ljubaznošću, pa eto", izjavila je kratko Graham za TMZ.

Manekenka nije htjela poslati nikakvu poruku glumcu koji se našao na meti kritika zbog intervjua s njom, ali navela je kako je zadovoljna svojim novim iskustvom. "Dobro sam se zabavila. Noge su me zaboljele, ali zabavila sam se", opisala je manekenka.

Neugodan intervju

Graham je intervjuirala vidno loše raspoloženog glumca na "crvenom" tepihu prije same dodjele, a on se nije ni trudio sakriti koliko mu se ne da voditi taj razgovor. Manekenka je Granta na početku pitala što mu je najdraži dio dodjele. "Fascinantno je to. Cijelo čovječanstvo je tu. To je Sajam taštine (op.a. Vanity Fair)", rekao je pomalo sarkastično Hugh.

Međutim, manekenka se na to nadovezala na popularni oskarovski party koji organizira magazin Vanity Fair. "Da, Vanity Fair je glavni događaj, tamo se moramo opustiti i zabaviti", odgovorila mu je. Hugh je tu, izgleda, izgubio svu volju.

"Navijate li večeras za nekoga?" pitala ga je dalje Ashley. "Ni za koga posebno", odgovorio je on nezainteresirano. Zatim ga je pitala "što nosi na dodjeli". "Odijelo", odgovorio joj je on. Ashley je to pokušala okrenuti na šalu pa ga je pitala tko je skrojio odijelo. "Ne mogu se sjetiti tko je krojač", odbrusio je on.

Pokušala je zatim okrenuti sve na film Glass Onion: A Knives Out Mystery. Pitala ga je kako mu je bilo glumiti u tom filmu. "Jedva da sam i glumio, pojavljujem se na tri sekunde", odbrusio je dalje Hugh. "Ok, ali… Zabavio si se", nastavila je očajna manekenka. "Umalo", odbrusio je Hugh vrteći glavom i radeći grimase.

Intervju je razbjesnio mnoge.

"Ashley Graham je bila tako draga i profesionalna s Hughom Grantom na intervjuu... a on je samo šupak", "Hugh Grant je kreten", "Zgrožen sam što joj je napravio", "Kakav je to kreten", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte više