Ashton Kutcher: Morao sam se napiti da Mili Kunis prvi put kažem da je volim

Foto: EPA

HOLIVUDSKI glumac Ashton Kutcher u svojoj je novoj epizodi showa Our Future Selves otkrio zanimljiv detalj oko početka svoje veze s Milom Kunis.

Kutcher je otkrio kako mu je country pjevač Kenny Chesney pomogao u počecima njegove veze s današnjom suprugom Milom Kunis.

"Prvi put kada sam rekao svojoj supruzi da je volim bilo je dok sam slušao pjesmu You and Tequila", govori Kutcher u kratkom isječku nove epizode, objavljenom na Pelotonovom TikTok profilu, dok pored njega na pokretnoj traci trči 54-godišnji Chesney.

@onepeloton

Kenny Chesney = GOATed wingman 💘

♬ original sound - Peloton

"Možda sam i sam popio malo previše tekile. Pojavio sam se pijan u njezinoj kući, u 2 sata ujutro, i počeo urlati: 'Poludio sam zbog tebe i tekile.' Onda sam joj rekao da je volim, a ona mi je uzvratila da to ne govorim ako to ne mislim. 'Hoćeš li me voljeti i ujutro kada se probudiš s glavoboljom?' Probudio sam se idućeg dana i rekao da je i dalje volim", rekao je glumac.

Upoznali se na snimanju Ludih sedamdesetih

Kutcher i Mila Kunis upoznali su se na setu serije Lude sedamdesete 1998. godine, u kojoj su glumili ljubavni par, no trebalo im je punih 15 godina da im se ljubav dogodi i u stvarnom životu. Nakon što su počeli vezu 2012., ubrzo su se uselili zajedno, a u veljači 2014. su se zaručili.

Nedugo nakon objave zaruka objavili su i da čekaju prvo dijete, a Wyatt Isabelle rođena je 1. listopada 2014. godine. Vjenčali su se u srpnju 2015. godine, a u studenom 2016. stigao im je i sin Dimitri Portwood.

 

Pročitajte više