Ashton Kutcher: Nisam volio Brucea Willisa, ipak mi je spavao sa ženom!

IAKO je sada odličan prijatelj s Bruceom Willisom, Ashton Kutcher je otkrio kako na početku poznanstva nije mogao smisliti bivšeg supruga svoje žene Demi Moore. Kad su se tek upoznali, Ashton je cijelo vrijeme razmišljao o tome kako su se Bruce i Demi seksali pa mu je bilo teško opustiti se u njegovu društvu.

"Na početku je bilo teško. Cijelo vrijeme sam razmišljao: `Hej, pa taj je tip spavao s tvojom ženom`, ali s vremenom sam se naviknuo. Jednom kada prevladaš ljubomoru, koja je u stvari samo odraz vlastite nesigurnosti, sve postaje lakše", kaže Ashton, koji je s Demi u vezi od 2003. godine. Također joj pomaže odgajati kćeri koje ima iz braka s Willisom, 21-godišnju Rumer, 18-godišnju Scout i 16-godišnju Tallulah Belle.

Kutcher i Willis sada se slažu sjajno. "Stalno nas ispituju kako to da smo tako dobri prijatelji. Pa, meni se ne sviđa baš sve što Bruce radi, a ni njemu se sigurno ne sviđaju svi moji postupci. Ali družiti se s njime sada mi je potpuno normalno. Zajedno odlazimo na ronjenje, družimo se s njegovim kćerima, gledamo filmove, razgovaramo o sportu", rekao je Ashton.

Susret i veza s Demi bili su dio sudbine

Demi i Ashton proglašeni su kontroverznim parom kada su počeli izlaziti jer je ona čak 15 godina starija. Kutcher njihov odnos smatra prstom sudbine. "Upoznali smo se u New Yorku. Tada sam govorio samome sebi da se samo želim zabavljati i spavati sa što je moguće više žena, sa svakom koja mi se svidi. Kad sam upoznao Demi, mislio sam kako ne mogu biti s njom. No, umiješala sa sudbina. Onaj tko traži vezu nikako je ne može pronaći, ali čim odustanete i prestanete se previše truditi, pojavi se netko", rekao je Ashton.     

Pročitajte više