Aston Martin Rapide: Pogled iznutra

ASTONOVU limuzinu teško više možemo nazvati tajnom, a posebice je tome tako kada se radi o vanjskom izgledu. No, sada je objavljena prva slika produkcijskog automobila koja nam daje uvid u njegovu unutrašnjost.

Riječ je o skeniranoj stranici službene brošure koja nam pomalo osvjetljava luksuzno uređeni interijer Rapidea. Kao što možete vidjeti riječ je o unutrašnjosti sa četiri odvojena sjedala, kroz koju se središnja konzola proteže sve do stražnjeg djela kabine.

Nadalje, možemo spomenuti TFT zaslone straga, dvobojne presvlake, visoku razinu opremljenosti i sl. Rapide će biti dugačak preko pet metara što će jamčiti izdašnu ponudu prostora straga, ali i solidnu zapreminu prtljažnika.

Ovu će sportsku limuzinu pokretati 6,0-litreni V12 snage 477 KS i maksimalnog okretnog momenata od 600 Nm, a za njega će biti potrebno izdvojiti oko 165.000 eura. Tako bi ovaj family-friendly sportaš trebao ubrzavati od 0 do 100 km/h za oko 5,3 sekundi i dostizati najveću brzinu od oko 300 km/h.

U svakom slučaju više bi se trebalo znati sredinom ovog mjeseca kada se očekuje objava službenih specifikacija ovog automobila.

Pročitajte više