Astralis slavi šest godina uz prvu multimedijalnu ulaznicu

POVODOM proslave šest godina klupskih večeri pod imenom Astralis, u klubu The Best će se u petak 2. travnja održati veliki slavljenički party ovih veterana elektronske glazbe u Hrvata.

Astralis partye organiziraju Goran Vlajić i Damir Ludvig, eksperti u organizaciji velikih glazbenih klupskih projekata Astralis i Hrvatski Love Parade Team. Astralis je najstariji, te jedan od najuspješnijih projekata hrvatske elektronske plesne glazbe koji se održava jedanput mjesečno u Zagrebu (klubovi The Best, Gap, Kulušić), te u ostalim hrvatskim klubovima. U proteklih 6 godina Astralis je medju mladima stekao kultni status i prepoznatljivi glazbeni, ali i promocijski izraz.

U petak 2.4. će u Bestu povodom proslave šest godina Astralisa nastupiti DJ Tsuyoshi Suzuki (Tokio), DJ Ludvig, DJ Go Cut, DJ Hrvoje Golubić, a najavljen je i Astralis live act.

Povodom šeste godišnjice Astralis predstavlja i prvu interaktivnu CD ulaznicu sa najnovijim videospotom.

Zanimljivost ulaznice jesu njene nestandardne CD dimenzije i oblik: promjer 8 cm u odnosu na 12 cm standardnog CD-a. Interesantan je i njezin posebno obradjeni oblik sa dva kupona kao i mogućnost nošenja na sublimacijskoj traci.

Cijena Astralis prve multimedijalne CD ulaznice: 50 kn pretprodaja, 70 kn na ulazu. Broj CD ulaznica je ograničen. Papirnate ulaznice se mogu dostampati, ali CD ulaznice ne. CD ulaznicu je nemoguće kopirati.

Pročitajte više