Australska pjevačica još je 2006. javno nazvala Branda predatorom: "Potpuno je lud"

Foto: EPA/Instagram

AUSTRALSKA pjevačica Dannii Minogue još je 2006. glumca Russella Branda nazvala "opakim predatorom". Optužila ga je da se ponašao perverzno govoreći o njezinim "prekrasnim grudima" te da nije prihvaćao "ne" kao odgovor.

Gostovala je u njegovoj emisiji

Brand ju je intervjuirao u svojoj emisiji 2 Leicester Square na MTV-ju, a nakon toga je pjevačica, inače sestra megapopularne Kylie Minogue, dala intervju za Mirror. 

"On je potpuno lud i pomalo je opaki predator. Uopće ne mislim da je izliječio svoju ovisnost o seksu, to je sigurno. Ne prihvaća 'ne' kao odgovor", rekla je. "Uvijek ode korak predaleko, ali ne toliko daleko da ga se ošamari. Očito je vrlo inteligentan", dodala je.

Komentirao joj grudi

Tvrdila je da ju je Russell pratio niz hodnik i tražio njen broj mobitela. "Tijekom cijelog intervjua iznosio je šokantna zapažanja koja ne mogu ni ponoviti", rekla je, a pod tim smatra da je komentirao njezine "predivne grudi". 

Tada je rekla da ju je kod njega odbila količina šminke koju je nosio. "On jednostavno nije moj tip", rekla je.

Taj je intervju i dalje dostupan na portalu Mirror, a nastao je gotovo 17 godina prije nego što je Russell optužen za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje četiriju žena u periodu između 2006. i 2013. 

Pročitajte više