Auto, velik stan, uljepšavanje... Suzana Mančić ne može preživjeti bez barem 2000 eura mjesečno

Foto: Instagram

PREMA MNOGIMA najljepša loto djevojka u bivšoj Jugoslaviji, Suzana Mančić ne skriva da voli život u luksuzu. Prije godinu i pol izazvala je lavinu negativnih komentara priznanjem koliko joj novca mjesečno treba za život, a sad je odlučila još jednom progovoriti o tome. Naime, regiju je šokirala izjava da je njoj potrebno 2000 eura mjesečno.

"Jednom sam rekla koliko mjesečno trošim i svi su oko mene pali u nesvijest. Treba mi najmanje dvije tisuće eura da preživim mjesec. Moj život je skup, od troškova automobila, garaže, održavanja velikog stana, djeci još uvijek plaćam školarinu, moji troškovi uljepšavanja, telefoni...", rekla je nedavno za srpski magazin Hello.

Dodala je i da nema problem s minusom u banci, jer joj uvijek nešto kapne. Svjesna je i da bi brojne žene željele živjeti njezinim životom, no u tome ih sprječava strah.

"Mnoge žene su u grču. Ja se ne bojim greške, neuspjeha. Nema kod mene da neću nešto, pa se poslije kajem", rekla je. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Suzanu Mančić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Suzana Mančić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više