Ava Karabatić: Idem na izbore. Gore vam ne može biti, u saboru već gledamo reality

Foto: Instagram

Ava Karabatić opet želi u politiku. 

Najavila je kandidaturu na parlamentarnim izborima, a potencijalnim biračima javila se preko svog bloga pod nazivom Gola (Iz Pakla do Ozdravljenja).

"S ponosom vas obavještavam da sam odlučila ponovno istupiti na političku scenu kandidaturom za parlamentarne izbore. Iskrenost mi je uvijek bila vrlina, zato sam i pobjeđivala u reality formatima, tako sam i s vama podijelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je bio težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju, i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi", piše Ava na početku teksta.

Objašnjava kako zadnjih sedam mjeseci nije okusila ni kap alkohola te da je puna energije za borbu. Evo kako Ava sebe opisuje: "Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna provokativna žena, barokne osebujnosti, romantičarskih pogleda i kozmički slobodna."

"Otrijeznimo se!"

Otkrila je i koji će joj slogan biti ove godine.

"Ovim putem bih zamolila ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma, to nije nikakva sramota, jer ja i dok sam bila na rubu tog problema nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu vjerovati da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je 'otrijeznimo se!'. Uskoro izbacujem i politički program", piše ona.

Prisjetila se svojih ranijih kandidatura za predsjedničke i parlamentarne izbore. Kaže da tada nije imala nikoga da je gura i podrži i da se zbog toga suočila s izazovom prikupljanja pozive. No, napominje, da nije blesava da misli da može postati predsjednica. "Htjela sam samo skupiti dovoljan broj glasova za kandidaturu da se mogu sučeljavati s političarima i da pokažem ljudima svoju borbenu stranu", kaže.

Gore, kaže Ava, ne može biti

"Moja kandidatura nije samo moj osobni izazov, već je to prilika da se glas svakog pojedinca čuje i da se zajednički radimo na stvaranju bolje budućnosti za sve nas. Uz vašu podršku i povjerenje, uvjerena sam da možemo postići velike stvari. 

Imam poruku i za ljude koji mene ne vole i ne podržavaju, koji me doživljavaju kao površnu glupavu starletu bez ikakvih kvaliteta osim reality drama. Gore vam ne može biti, jer već zadnje 4 godine gledamo reality, jedan reality igrač više manje u saboru ne bi bio nikakav big deal. Barem ćete gledati nešto lijepo, a ne one s 'drobinama' što očito samo znaju jesti i piti", zaključila je tekst.

Do nove kampanje, prisjetimo se što je govorila prije svoje zadnje kandidature.

Pročitajte više