Baby Lasagna o vjeri: To je nešto ultimativno, nema ništa iznad toga

Foto: Nova TV

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, često je isticao da mu je vjera jako važna. Sada je u razgovoru za InMagazin ispričao da ne postoji ništa posebno što je vjeru dovelo na tako važno mjesto u njegovom životu.

"Mislim da je to normalna stvar nekog tko je vjernik. Mislim da je vjera svakom vjerniku najvažnija stvar u životu jer je to nešto ultimativno i nema ništa iznad toga. Ja sam samo rekao nešto što meni leži na srcu, ne postoji ništa specifično što je dovelo do toga", ispričao je 28-godišnji glazbenik. 

"Moram reći da sam brzopleto iskoristio riječ depresija. Nikad mi nije bila dijagnosticirana, ne znam imam li je ili nemam. Govorio sam to više laički, bio sam bio kod psihologa više puta. Anksiozan jesam. Vjera mi je tu puno pomogla, da se pronađem u tome i da pronađem istinu", dodao je.

>>Dejan Lovren nakon pobjede Baby Lasagne: Demonizam, fuj

Godinama čita Bibliju i ide na misu

Baby Lasagna je u ranijem razgovoru za Bitno.net otkrio da već nekoliko godina redovno čita Bibliju i ide na misu. Obraćenje mu se, kaže, dogodilo nakon teškog životnog perioda.

"Nisam mogao boraviti s ljudima i bježao sam u izolaciju svog stana. Osjećao sam pritisak, kao da se moje srce nalazi u tuđoj šaci koja ga nemilosrdno stišće. Pratili su me umor i očaj", rekao je.

"U jednom trenutku tama je postala neizdrživa. Nazvao sam tatu koji je točno znao što mi je potrebno. Odveo me k prijatelju svećeniku na razgovor. Nakon susreta s njim tama je polako počela nestajati, a njeno mjesto zauzimali su sreća i osjećaj ispunjenosti", dodao je.

>>Baby Lasagna: Bio sam u depresiji, tata me odveo svećeniku na razgovor

Pročitajte više