Baby Lasagna: Pobjedu posvećujem obitelji

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Pobjednik ovogodišnje Dore Baby Lasagna koji će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u švedskom Malmöu s pjesmom Rim Tim Tagi Dim na pobjedničkoj je konferenciji za novinare emotivno i sa suzama rekao kako pobjedu posvećuje obitelji.

>> Baby Lasagna se rasplakao nakon pobjede na Dori

"Teško je jednoj osobi posvetiti pobjedu, ali obitelj je uvijek prva pa ju onda i posvećujem obitelji", rekao je Marko u emotivnom govoru pred novinarima nakon Dore, na kojoj je dobio 74 boda po glasovima žirija i čak 247 po glasovima publike.

Teško mu se sabrati nakon pobjede

Komentirajući tako velik broj glasova publike, rekao je kako mu se sada teško sabrati u tom momentu te je još jednom svima zahvalio na podršci.

"Ne mogu vjerovati da ovo držim (statuetu Dore), danas sam našao poruku od prijatelja nakon što sam uplodao Rim Tim Tagi Dim na zajednički google disk, a njegova poruka je bila, brate, ovo trebaš slati na Doru, tako da, ovo je čudo", rekao je.

Marku ovo neće biti prvo putovanje u Švedsku. "Već sam bio u Švedskoj, i bio sam u Malmöu, nisam se stigao prošetati, ali planiram. Zadnji puta sam bio s kamperom, trebalo nam je šest dana, ovaj puta planiram ići avionom", rekao je.

Pročitajte više