Bačić o nastupu u Sarajevu: To je bila lijepa i svečana haljina. Ne vidim problem

Screenshot: IN Magazin

PROŠLO je pet dana otkako je Lidija Bačić nastupila ispred sarajevske katedrale u kratkoj haljini, zbog koje se našla na udaru kritika građana koji su njen modni izričaj smatrali neprimjerenim.

Lidija je za IN Magazin još jednom prokomentirala čitavu situaciju, nakon što je već ranije za bosanskohercegovačke medije bila izjavila kako u haljini ne vidi ništa sporno.

"Ja uopće ne znam gdje je nastao problem, iskreno! Tu se radi o samom centru grada, tamo je hrpa tih restorana i kafića, tu se sve događa i prije mene su nastupali i poslije mene će nastupati razni izvođači", rekla je.

Vodimo vas na reviju glamuroznih večernjih haljina dizajnerice Ivane Jurić gdje su svojim osebujnim stajlingom pozornost...

Objavljuje IN MAGAZINUtorak, 7. lipnja 2022.

"Kako sam rekla, ne mogu sakriti obline, ali zapravo je to bila jedna jako lijepa i svečana seksi haljina, ali šta ja mogu kad stoji tako kako stoji", zaključila je.

Podsjetimo, Lidija Bačić je s pjevačem Fatmirom Sulejmanijem ispred Katedrale Srca Isusova izvela pjesmu Sjaj.

Zbog haljine koju je nosila dio građana se pobunio na društvenim mrežama, a oglasilo se i Gradsko vijeće Sarajeva koje se također ogradilo od nastupa.

Pročitajte više