Bacio britvicu Gillette u WC školjku i sad se ne prestaju sprdati s njim

Foto: Twitter

GILLETTE je svojom novom reklamom razbjesnio gomilu muškaraca na društvenim mrežama, a jedan korisnik Twittera otišao je toliko daleko da je bacio njihovu britvicu u WC školjku, zbog čega se na toj društvenoj mreži ne prestaju sprdati s njim.

Gillette se u novoj kampanji dotaknuo seksizma, seksualnog uznemiravanja i maltretiranja te stavio odgovornost za promjenu na muškarce, a neki od njih sada prijete da više neće koristiti Gilletteove proizvode. Jedan tviteraš svoju ljutnju demonstrirao je bacivši britvicu u WC školjku, no nije prošlo kako je očekivao.

Neki su mu poručili da "uništava vodovod jer mu je reklama sugerirala da bi trebao biti ljubazniji", dok su se drugi pitali što je napravio sljedeće. "Nemoj ih slušati. Pravi muškarci ne zovu vodoinstalatere. Podigni školjku jednom rukom i stavi zamjensku drugom", zafrkavala se ekipa.

"Ako ZAISTA mislite da sam toliko glup da pustim vodu, zaista ste gluplji nego što mislite da sam ja glup", poručio im je, no tu se zakopao još dublje jer mnogima je to značilo samo jedno.

"Znači, morao si je izvaditi van? Opa, baš si im pokazao", šalili su se.

Pročitajte više