Bahati tenisač Tomić spiskao 50.000 dolara za izlazak: "Nije to neka lova"

Foto: Instagram

AUSTRALSKI tenisač hrvatskog porijekla Bernard Tomić još je jednom opravdao titulu najbahatijeg tenisača svijeta koju je stekao svojom razmaženošću.

Naime, prema pisanju Tennis Worlda Tomić je nakon gubitka meča od Gillesa Mullera i ispadanja s US Opena okupio prijatelje u Melbourneu i potrošio 50 tisuća dolara na luksuzni izlazak u jednom od najekskluzivnijih australskih klubova, Bondu.

S Tomićem je bila i njegova djevojka, manekenka Emma Blake-Hahnel te još dvadesetak prijatelja. "Paket" koji je uzeo Tomić u tom ekskluzivnom klubu uključivao je let privatnim helikopterom iznad Melbournea, zatim uživanje u luksuznoj večeri, najskupljem šampanjcu, kavijaru i koktelima, a čuvalo ih je i osobno osiguranje. Uz to, tenisač je zatražio i posebnu glazbu i osvjetljenje kako bi njegov ulazak u klub bio što spektakularniji.

"To je zabava, samo što ja to radim možda drugačije od ostalih ljudi. Nekima se ta cifra može činiti previše, ali za mene je to ništa. Kad imaš skoro 14 milijuna dolara, mislim da je to samo 0,36 posto moje vrijednosti, pa to i nije neka lova, iako se drugima možda tako čini", rekao je Tomić u intervjuu za The Herald Sun.

Pročitajte više