Baka (90) otkrila za čime najviše žali u životu

Foto: Instagram

90-GODIŠNJA baka otkrila je zbog čega najviše žali u životu i što bi učinila drugačije da može vratiti vrijeme. 

Baka je proslavila rođendan 19. studenog u krugu obitelji uz pjenušac i tortu, a unuka Rachel Dillon joj je postavila nekoliko pitanja o njezinom životu i sve je objavila na TikToku. 

@racheljdillon

Protecting her at all costs 🥹

♬ original sound - racheljdillon

Baka je rekla da joj je najviše žao što se udala mlada, sa samo 17 godina. "Nikad nisam radila nakon što sam se udala. Da sam se bar više družila s drugima", rekla je.

"Žalim što sam se premlada udala"

Zatim je Rachel upitala žali li njezina baka za nečim. "Da, žalim što sam se premlada udala. Muža sam upoznala kad sam imala 13, a on 15 godina. Vjenčali smo se sa 17 i 19 godina. Upoznala sam ga u knjižnici. Vodio me na vožnju biciklom", odgovorila je.

Dok mnogi misle da je zdrava prehrana i tjelovježba tajna dugog života, Rachelina baka je rekla da nema nikakve tajne. Svoju dugovječnost je pripisala dobrim genima.

"Vrlo sam otvorena. Nisam sramežljiva. Uvijek su mi se sviđali muškarci", priznala je baka. 

Baka je također rekla da nije htjela doživjeti devedesetu. "Dosta mi je. Imala sam sve što sam željela. Spremna sam otići (s ovog svijeta) i vidjeti svog psića koji me tamo čeka", kazala je.

Životni savjeti

Na kraju je Rachel pitala svoju baku za životne savjete. "O, Bože, ne, ne ovih dana. Ne sviđa mi se put kojim svijet ide. Drago mi je što više neću biti tu. Ne želim biti dio nečega za što ne vidim kamo ide", odgovorila je. 

Video je pogledan više od 266 tisuća puta.

"Ne mogu vjerovati da ima 90! Sjajan humor", "Ona je tako dragocjena", "Još uvijek ima smisla za humor. Bio bih sretan da imam pola njezine energije u ovim godinama", bili su neki od komentara. 

Pročitajte više