Barbara Šegetin seli se u Ameriku zbog posla

Foto: Facebook

BARBARA Šegetin seli se u Ameriku, otkrila je za Index.

Sredinom siječnja riječka manekenka i bivša stanarka Big Brother kuće svoju sreću potražit će u Los Angelesu. "Na put u LA odlučila sam se isključivo jer želim upoznati Ameriku i vidjeti kako diše i živi. Najvjerojatnije ostajem do početka ljeta", rekla je Barbara dodavši kako ipak još ništa ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi.

"Preko bare" okušat će se u novim izazovima: "Imam jako gust raspored. Jedan dan satovi plesa i pjevanja, a drugi dan već satovi glume uz koje, naravno, idu i tehnike disanja, pravilnog pričanja, kontroliranja mimike lica, kao i vježbanje gestikulacije", otkrila je dodavši da će pokušati jer ne može izgubiti ništa.

Voditeljsku ponudu dobila je i u Hrvatskoj, no zbog ugovora koji je veže za produkcijsku kuću, morala je odbiti. Poruku ima i za 'hejtere': "Smatram da bi svi trebali raditi na sebi i napredovati, jer nikad ne znaš kad ti se može ukazati dobra prilika. Nikome se ništa dobro nije dogodilo iz vedra neba i od sjedenja pred računalom i pisanja kojekakvih komentara", zaključila je.

 

Pročitajte više