"Barbershop 2" prvi po zaradi na američkim kinoblagajnama za vikend

"BARBERSHOP 2", nastavak filma s Iceom Cubeom o događajima u brijačnici, zaradio je prvog vikenda prikazivanja 25,1 milijun dolara na američkim kinoblagajnama, dok je hokejaška priča s Kurtom Russellom "Miracle" na drugom mjestu s 19,4 milijuna dolara prihoda.

Ovotjedni debitant, obiteljski film "Catch That Kid", priča o djevojčici koja organizira pljačku banke kako bi platila očevu operaciju, na šestom je mjestu sa 6 milijuna dolara prihoda.

"Barbershop 2: Back in Business" vraća nam Icea Cubea, Cedrica the Entertainera i ostatak ekipe iz komedije snimljene 2000. godine o tračerskom frizerskom salonu u južnom dijelu Chicaga. S dobrim kritikama nastavak ima dobre izglede da osvoji 75 milijuna dolara, koliko je zaradio prvi dio filma.

U nastavku se pojavljuje Queen Latifah u manjoj ulozi vlasnice salona za uljepšavanje koji je otvoren pored brijačnice, a to je uvod za film "Beauty Shop" koji studio MGM planira početi prikazivati za Dan zahvalnosti. U njemu Latifah tumači glavnu ulogu.

Na trećem je filmu "You Got Served" sa zaradom od 7,7 milijuna, a slijede ga "Along Came Polly" sa 7 i "Butterfly Effect" sa 6,7 milijuna dolara.

Na sedmom je mjestu "Gospodar prstenova: Povratak kralja", koji se zahvaljujući nominacijama za Oscare zadržao među prvih deset filmova po zaradi na kinoblagajnama. Slijede ga i drugi filmovi koji su dobili nominacije za Oscare - "Monster" na osmom mjestu s 3,51 milijunom dolara, "Mistična rijeka" s 3,5 milijuna i "Studengora" s 3,2 milijuna dolara.

Pročitajte više