Baršunaste hlače više nisu rezervirane samo za po kući

Foto: naive.hr/Instagram

SIGURNI smo da već znate kako su baršunaste haljine, blazeri i cipele must have komadi tijekom zimske sezone i to već nekoliko godina za redom. Međutim, jeste li znali da su se ove sezone kao ogromni trend na toj listi našle baršunaste hlače?

Donosimo vam inspiraciju kako ih iskombinirati i osjećati se tako glamurozno u "pidžami".

Iako svi volimo nositi baršunaste hlače po kući i nije nam padalo na pamet izaći u njima, ove sezone će se to definitivno promjeniti. Ako bolje razmislimo baršunasta tkanina daje tako glamuroznu notu, a i kad se sjetimo njihove udobnosti ne znamo gdje nam je pamet bila do sada.

Elegantan, glamurozan i savršen look za nadolazeću blagdansku party sezonu jednostavno ćete postići ako baršunaste hlače iskombinirate s jednobojnom košuljom ili ženstvenom bluzom i metalik štiklicama.

Za nešto ležerniju varijantu, za subotnju kavicu s curama u gradu, možete ih iskombinirati s mekim džemperom ili bijelom t-shirticom i kožnom jaknom. Pun pogodak!

Odlične glamurozne baršunaste hlače pronađite na online shopu Naive.hr u sivoj i royal plavoj boji, a ne morate ni izdvojiti veliku svotu novca kako bi imali look koji izgleda tako bogato. Uvjerite se na www.naive.hr.

 

Požurite na www.naive.hr i baršunaste hlače će na vašu adresu stići kroz 3 do 5 radnih dana. Party season I'm ready!

Pročitajte više