Dirljiv trenutak u finalu showa Zvijezde pjevaju: Jurkotić rasplakao Battifiacu

Screenshot: HRT

FINALE showa Zvijezde pjevaju bilo je nabijeno emocijama, a jedan od najdirljivijih trenutaka bio je onaj u drugom krugu natjecanja u kojem su finalisti pjevali pjesme koje su obilježile njihov život.

Među njima je bio i Riječanin Davor Jurkotić koji je s Ginom otpjevao pjesmu Prošeći se z manun po Kvarneru. Pjesma je posebno dirnula njegovog sugrađanina Maria Lipovšeka Battifiacu, koji nije mogao sakriti suze.

Dirljiv trenutak

Battifiaca je zaplakao, a zatim ustao i prišao Jurkotiću te su se prisno zagrlili. Zatim im se zahvalio na prekrasnoj izvedbi, za koju je rekao da je pjevana iz duše.

@zvijezdepjevaju Battifiaca u suzama nakon Davorove izvedbe 🥹❤️ #zvijezdepjevaju #hrt #battifiaca ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

"To je onaj Davor kojeg poznajem, mimo sve zafrkancije i svega što smo prošli", rekao je dok je brisao suze.

Rasplakala se i Danijela

No, Battifiaca nije bio jedini koji nije mogao suspregnuti suze jer emocije su u tom trenutku preplavile i članicu žirija Danijelu Martinović.

"Nije Mario jedini koji plače. Wow", rekla je Danijela te dodala: "Nije bitan ton jer kad duša pjeva, to je najljepša pjesma na svijetu."

Davor i Gina za svoju su izvedbu dobili maksimalnih 30 bodova od žirija, no pobjeda im je ipak izmakla. Lovro Juraga i Vjeko Ključarić su pobjednici 12. sezone showa.

Pročitajte više