BB Brandon pao s kreveta pa prekinuo seks Marijane i Nemeša



TIJEKOM večeri ukućani Big Brothera igrali su biljar, a nakon toga je Duško izrazio svoje nezadovoljstvo što nije igrao u paru s Horvatom. On mu je odgovorio da to što su prijatelji ne znači da moraju sve raditi zajedno te da mu je drago što je bio u paru s Nikolom. Nakon te rasprave ustao se i otišao po sladoled, a Duško je opet negodovao što nije donio i njemu pa se sam ustao. Potom je Horvat izjavio kako Duško ipak može neke stvari i sam napraviti, a ne da ga stalno netko mora posluživati.

Brandon Marijani: Bojana je zaljubljena u tebe

Marijana i Brandon kasnije su razgovarali o Bojani. Njih dvije već duže vrijeme uopće ne komuniciraju. Marijana mu je rekla kako smatra da je Bojana ljubomorna na nju te zapravo želi biti ona. Također je rekla kako Bojana želi ostati upamćena kao "super cura", ali po njenom mišljenju uopće nema kvaliteta za to. Brendon se složio s njom te dodao kako on misli da je Bojana zapravo zaljubljena u Marijanu. Također su komentirali i Bojanin nedostatak brige o vlastitoj higijeni što je Brendonu jako zasmetalo.  Brandon se usudio i Marijani postaviti pitanje kako si je dopustila biti tako bliska s Nemešom, a ona mu je pokušala objasniti kako se radi o bujici jakih i nekontroliraih emocija. 




Kako je jedan od nominiranih za ispadanje, Brandon kaže kako neće biti razočaran ako u nedjelju napusti kuću te je vrlo miran po tom pitanju. Ipak, Duško, koji je također nominiran, najviše bi volio vidjeti Brandona kako izlazi van. Marijana pak kaže kako je samo na korak do finala te ne bi voljela biti izbačena.

Brandon prekinuo seksanje Nemeša i Marijane

Nakon što im se učinilo da su svi zaspali Nemeš i Marijana su iskoristili priliku za njihove noćne rituale. Ovaj par već dugo vremena ne krije svoju ljubav pred kamerama, kao ni seksualne aktivnosti. Ipak, ovog puta su im predigru prekinuli Soraja, a kasnije i Brandon. Nije im smetalo što je Brandon izlazio iz sobe, ali ih je prekinuo kad se vratio jer je pokušao skočiti na krevet pa ga je gotovo cijelog promašio i pao na pod te se počeo grohotom smijati. Time je probudio još neke stanare, ali Marijana i Nemeš uspjeli su završiti svoje male noćne igrice.

Pročitajte više