BB Ema: Bivši dečko mi je bio super dok nije počeo piti i varati me



TIJEKOM srijede na imanju Big Brothera stanari su dobili dva nova zadatka. Osim toga, Nemeš je u ljubavnim jadima zbog Marijane, a Ema ga pokušava utješiti. Slavica za to vrijeme izvršava svoj zadatak kuhanja i spremanja koji je dobila zbog ispaljene Džordževe otrovne strelice.

Ema: Moj bivši dečko je pio i varao me

Nemeš je tijekom dana Emi pričao o svom odnosu s Marijanom, a Ema mu je rekla da razumije da mu je teško jer je i ona bila dvije godine u vezi s divnom dečkom koji je postao grozan kad je počeo piti i varati je pa ga je morala ostaviti. Dodala je i kako mora vjerovati u sudbinu te u to da je nekim ljudima suđeno da budu zajedno, a nekim nije.

Nemeš joj je rekao da zna kako zbog svega toga ispada kao negativac i da nije po prvi puta u životu da mu se to događa, ali je ovo prvi puta da ispada tako veliki negativac. Dodao je i, očigledno zabrinut, to kako se u kući dogodilo mnogo toga neplaniranog, a Ema mu je rekla da ne bude tužan.



Stanari dobili zadatak da glume ćevape


Tijekom dana Veliki Brat stanarima je dao zadatak da se odjenu kao veliki, pravi banjalučku ćevapi. Kako oni dolaze u spojeni po četiri komada, tako će i stanari biti spojeni. Zadatak će im biti da pređu "roštilj", dođu do glavice luka i zagrizu je te uđu u velika usta, a to će morati činiti sve dok ne uspiju savršeno ispuniti zadatak.

Drugi zadatak stanarima je da se prisjete sarajevske Olimpijade i Vučka

Stanari su dobili zadatak da se prisjete sarajevske Olimpijade iz 1984. godine i njenog zaštitnog znaka, legendarnog Vučka. Moraju sastaviti olimpijske prtenove, a nakon toga ih trebaju dići visoko u zrak.



"Otpadnici" išli u posjet susjedima

Nakon što su uživali u ručku koji im je napravila Slavica, stanari s otpada otišli su posjetiti susjede u luksuznu kuću. Čim su došli, ostali su im pohrlili u zagrljaj, a Marijana i Nemeš su se odmah izdvojili kako bi razgovarali iako je Nirmal savjetovao Nemešu da "spusti loptu" u svom odnosu s Marijanom kako se ne bi razočarao. Nakon povratka na otpad, vrijeme su nastavili provoditi u autobusu jer pada kiša, a Veliki Brat im je dozvolio da gledaju televiziju na kojoj su, naravno, gledali što rade stanari u kući.

Pročitajte više