BB Ema: Kad sam ulazila u kuću rekla sam si da nema seksa

STANARI Big Brother kuće odmaraju se nakon jučerašnjeg napornog dana i pripremaju za večerašnje nominacije. Ema, Dražen, Džordž i Nikola krate vrijeme u blagovaoni pričajući o seksu. Ema je rekla kako je pri ulasku u kuću sebi obećala tri stvari. "Ja sam odmah sama sebi rekla: Nema seksa u kući. Može biti nešto malo ako mi se netko svidi, ali nema seksa. Ako želi, može me čekati kad izađem iz kuće. To je druga stvar. Treća odluka je bila da nema svađa u kući", rekla je Ema dok su je ostali stanari slušali, a Rkman joj je rekao da je "granična ličnost", jer si postavlja granice.

Dražen ju je nakon toga pitao tko joj se najviše sviđa u kući. "Vi ste svi meni dragi kao prijatelji, ali ono što ja najdublje u sebi osjećam, to znam samo ja i nitko drugi", rekla je 20-godišnja Zagrepčanka, na što ju je Dražen molio neka mu barem šapne na uho tko joj se sviđa, ali Ema je ostala neumoljiva. Zatim je u blagovaonu ušao Lester i uključio se u raspravu. "Ja sam sebi rekao da može sve, samo ne ljubljenje s muškarcem", izjavio je Makedonac, a Rkman ga u čudu pitao: "Što se nikad nisi poljubio s muškarcem". Lester je rekao da nije, a Nikola se odmah dignuo sa stolice kako bi s Lesterom simulirao ljubljenje.

Nemeš bio kod psihologa

Za to vrijeme, ostali stanari, Milan, Tamara, Marijana, Nemeš i Bojana sunčaju se u dvorištu na ležaljkama, a povremeno im se pridružuje Slavica. Budući da na ležaljkama nije bilo dovoljno mjesta za sve, Nemeš je svoju ležaljku podijelio s Bojanom. Pored njih su na drugoj ležaljci bili Nikola i Marijana. Nemeš je Bojanu mazio po leđima, a nešto dalje Milan je masirao Tamarina leđa. Očito je da požarevački zavodnik danas poklanja mnogo pažnje odbojkašici, jer joj je nešto ranije u kuhinji masirao ruku kako bi joj olakšao bolove na koje se Bojana požalila. Iako bi se moglo pomisliti da se Nemeš opet priklonio svojoj staroj "simpatiji", on i dalje izmjenjuje značajne poglede s Marijanom koja ga slijedi svugdje po kući. Bojana je kapetan i njene će nominacije večeras nositi dvostruko više bodova pa su mnogi ukućani, uključujući Nemeša i Milana koji ju je jučer masirao, vidljivo ljubazniji prema njoj.

Marijani, čini se, ne smeta Bojanino i Nemešovo zbližavanje, jer ona ionako koristi svaki pogodan trenutak za priču s fatalnim pjevačem o njihovom odnosu. Tako su sinoć pred pušionom razgovarali o svom prvom susretu, a Nemeš je priznao da je bio kod psihologa. "Jesi li ti obavio onaj razgovor na koji si rekao da ideš", pitala je Marijana dok je Nemeš bio u pušioni. "Jesam, ali ne smijemo o tome pričati. Išao sam k njemu, ali tad sam već sam sebi razjasnio neke stvari u glavi tako da je to više bio razgovor. Rekao sam što sam imao i on me poslušao", pojasnio joj je mladi pjevač. Marijana ga je nakon toga pitala, sjeća li se koje joj je pitanje ponavljao od kad su se prvi put vidjeli. On ju je u čudu pogledao, no ona ga je podsjetila da je cijelo vrijeme pitao zašto su baš njih dvoje zajedno ušli u kuću. Nakon toga su nastavili nagađati prema kojim kriterijima su stanari ulazili u BB kuću, ali prekinuo ih je Milin dolazak.

Dušku se svidjela Slavica u ulozi striptizete

Stanari na smetlištu dobili su zadatak da pogledaju jučerašnju izvedbu "Burleske" i daju svoje ocjene. Oni će odlučiti jesu li ukućani dobro izvršili zadatak i zaslužili veći budžet za sljedeći tjedan. Dragana, Soraja, Nirmal, Duško i Horvat bili su impresionirani predstavom i zalaganjem stanara. U ispovjedaonici su rekli da im se najviše svidio Nemeš u ulozi pripovjedača, Bojana te Milan i Ema. Dušku se pak najviše svidjela Slavičina izazovna izvedba. Veliki brat je obavijestio ukućane da su dobro izveli "Burlesku", no nije im rekao da o njihovoj sudbini odlučuju stanari smetlišta.

Iako ne znaju koliki će im biti budžet za sljedeći tjedan, u glavnoj kući su stanari počeli sastavljati shoping listu. Glavnu riječ je vodila Bojana kao kapetanica Big Brother kuće, a pomagala joj je Slavica koja najviše kuha. Ovog puta sve je prošlo bez većih trzavica, a Marijana je marljivo zapisivala što će se kupiti. Zanimljivo je da nitko od stanara nije primijetio da im nedostaju namirnice nakon "akcije nindža", već su se danas samo žalili da im je premalo mlijeka pa za sljedeći tjedan trebaju naručiti nekoliko litara više. S druge strane, na smetlištu su stanari dobili zadatak da prikupe što više flaša na kojima je znak za reciklažu. Svoj su zadatak uspješno obavili, a Veliki brat će im reći koliko su zaradili te koliki će im biti budžet.

Pročitajte više