BB Marijana s Horvatom tulumarila u Beogradu, od obožavatelja dobila šampanjac

MARIJANA ČVRLJAK nije dugo tugovala zbog Nemeša. Pobjednica Big Brothera ovih dana tulumari po beogradskim splavovima u društvu bivšeg sustanara Horvata. Dvoje bivših BB natjecatelja viđeno je na jednom od splavova gdje su se ludo zabavljali. Kako piše srpsku Puls, nisu imali nikakve posebne želje u klubu, već su se stopili s masom.

Marijana je navodno pila hladne koktele i plesala uz žestoki haus sve do jutra te se nije odvajala od Horvata. Atraktivna plavuša privukla je pažnju mnogih posjetitelja kluba pa su joj cijelu noć za stol stizala pića, a jedan anoniman obožavatelj navodno ju je počastio s dvije boce najskupljeg šampanjca. Marijani i Horvatu u provodu se pridružila i voditeljica emisije "Sve za ljubav", Katarina Šišmanović.

Horvatu očito odgovara druženje s bivšim sustanarima, jer je nedavno viđen i u društvu nerazdvojnih "buraza", Lestera i Nikole. Trojica prijatelja viđena su u Omišu na otvaranju jednog tamošnjeg kafića. Tu je večer pjevao Tony Cetinski s kojim su se kasnije upoznali i slikali. Njih su cijelu večer opsjedale mlade obožavateljice i neprestano tražile autograme, a bivši BB stanari nisu se zbog toga nimalo bunili.

Pročitajte više