BB Mrkvica se ugledao na Banovića pa postao Seks Guru

NAKON dugog i upornog kucanja na razna vrata natjecatelj posljednje sezone Big Brothera, Ivan Mitrović zvani Mrkvica, našao je posao, i to kako se i nadao, na televiziji. Mrkvica će odsad na OTV-u voditi emisiju Lolipop u kojoj će zainteresirane građane podučavati onome čemu je njega tijekom showa podučila Rina Dehni - seksu. Mrkvica se nada da će uskoro postati poznati hrvatski Seks Guru, a inspiraciju u imenu pronašao je u Borisu Banoviću, koji operira i pod imenom koje svi znamo, Fashion Guru.

Ivan Mitrović, koji je nakon Big Brothera polagao nade u kuću koja je prikazivala show da će od njega napraviti zvijezdu iz ranga Gotovčevih konačno, čini se, može odahnuti. S RTL-om je radio račun bez krčmara, a povjerenje koje mu je ukazala lokalna televizijska postaja pokušat će opravdati petkom kasnom navečer, što je i opravdani termin kad se uzme u obzir priroda tema kojima će se Mrkvica baviti.

A da Mrkvica ima seksualnog iskustva, i to kakvog!, dokazao je učestalim vrućim valjanjima među plahtama s propalom reality zvijezdom i Playboyevom zečicom Rinom s kojom je dijelio vruće dane i noći na Tajlandu ispred nosa i raširenih od čuda očiju javnosti.

Pročitajte više