BB Nikola pobrkao lončiće: Biokovo? Jel` to u Slavoniji?

NEMEŠ će večeras moći prisustvovati cijelom tulumu u luksuznom dijelu BB kuće jer je uspio nagovoriti troje svojih sustanara da mu prepuste svoje vrijeme koje smiju provoditi sa stanarima tog dijela. Na cijelom tulumu će biti i Horvat, koji je također imao tajni zadatak. On se morao prihvatiti onoga što mu najlošije ide, laganja i tračanja, i natjerati dvoje ukućana da povjeruju u njegove laži.

Duško nije zabrinut za svoje krave

Soraja ga je odmah "pročitala" i nije je uspio uvjeriti jer je ona, kako kaže, pravi "psiholog za lažljivce". Zato je Duško povjerovao Horvatovoj priči da mu je žena Radojka prodala krave. Iako se isprva uzrujao zbog toga, poslije se smirio i objasnio BB-u da je vjerojatno imala razloga za takvo nešto. Ema nije bila baš toliko lakovjerna kao Duško, ali i nju je Horvat na kraju uspio uvjeriti u svoju laž. Izmislio je priču da Slavica ima silikone u grudima, a Ema mu je ipak povjerovala.

Stanarima u luksuzu BB ja dao novi zadatak. Dvorište im je preuređeno u "Plitvice", a oni moraju u određenom vremenskom periodu napuniti "jezera", to jest, bazene, vodom iz slapova koji će se pojavljivati na različitim mjestima. Stanari su mrzovoljni jer su im upaljeni mišići zbog obavljanja tjednog zadatka, vožnje sobnih bicikala.



Marijana se muči sa zbrajanjem i oduzimanjem  

Dio stanara se popodne sunča u dvorištu i raspravlja o tjednom zadatku. Marijana se muči sa zbrajanjem i oduzimanjem kilometara koje su prešli i koje još moraju "otpedalirati". "Koliko je 2300 minus 900?", nikako nije mogla dokučiti Šibenčanka. Ona, Nikola i Tamara su razgovarali o etapama puta koji moraju prijeći. Nikola ju je upitao je li Omiš blizu njezinog Šibenika, a Marijana je s kiselim smiješkom odgovorila: "Ja sada živim u Beogradu". Koa što se ona muči s osnovama matematike, Nikoli zemljopis ne leži baš najbolje. "Biokovo? Jel` to u Slavoniji", raspitivao se Nikola iz Zaprešića, brkajući planinu s graničnim prijelazom. 

Pročitajte više