BBC se prisjetio Nine Kraljić: "Dan danas mi nije jasno što je ona mislila"

Foto: Profimedia

BBC se prisjetio hrvatskog eurovizijskog nastupa 2016. godine u posebnoj emisiji posvećenoj Eurosongu. U prilogu nazvanom Dress to Impress prisjetili su se haljine Nine Kraljić koja je te godine osvojila nagradu Barbara Dex za najlošiji eurovizijski stajling. 

"Meni ni dan danas nije jasno što je ona mislila kad je odjenula tu predimenzioniranu stvar", rekla je voditeljica emisije dok se vrtio Ninin eurovizijski nastup.

Podsjećamo, Nina Kraljić je 2016. u Stockholmu Hrvatsku predstavljala pjesmom Lighthouse. Uspjela se plasirati u finale, da bi tamo na kraju završila 23. Haljinu o kojoj se te godine itekako pričalo dizajnirao je Juraj Zigman.

Ni njoj se nije svidjela haljina

Nakon natjecanja je i Nina priznala da joj se haljina nije svidjela.

"Nisam ni ja njome zadovoljna. Što sad da kažem? Nije praktična nimalo i svatko ima svoje mišljenje. S druge strane, ona je bila praktična za projekt pošto nismo imali nikakvu scenu u smislu da imamo nekakva svjetla i nešto je moralo biti svjetlost i to je jednostavno mogla biti jedino haljina. Osim ako ja imam lampu na glavi koja glumi svjetionik, što je bila jedna od mogućih ideja, ali sam od te ideje odustala. Sad mi je malo žao", priznala je tad.

Pročitajte više