Becker progovorio: Poseksali smo se na stepenicama, trajalo je pet sekundi

GOSTUJUĆI u showu Lifestories na ITV-u bivši tenisač Boris Becker otkrio je što ga je koštalo braka te da ipak ništa ne bi mijenjao kada vidi svoju kćerku Annu. Boris na početku nije želio priznati dijete no nakon DNK testa, koji je pokazao da je on otac, nije mu preostalo ništa drugo. Zbog toga ga je ostavila žena, i kako tvrdi sam Boris, uslijedilo je nekoliko godina pakla.

Danas o svemu progovara bez ikakvog ustezanja. Ispričao je kako je 1999. godine na dan kada je odigrao zadnji meč u profesionalnoj karijeri te kada je išao proslaviti s prijateljima na stepenicama londonskog restorana prevario svoju suprugu s manekenkom Angelom Ermakovom. "Nisam znao je li toalet bolje mjesto za seks, ali dogodilo se to u hodniku između toaleta", rekao je Boris dodajući kako se zbog toga srami. "Osjećao sam se vrlo krivim i posramljenim. Bilo je to posljednji put da sam profesionalno zaigrao tenis, a prevario sam svoju ženu. Nisam imao vezu s Angelom. Bio je to samo seks koji je trajao pet sekundi", rekao je Boris okrivljujući samoću za to što je učinio.

Iako prvo nije želio priznati kćerku Annu, danas kaže da ima predivnu kćerku te da zbog nje seks s Angelom ne smatra pogreškom.

Becker sa svojom novom ženom očekuje četvrto dijete.

Pročitajte više