Beckham nabacio i desetu tetovažu

SLAVNI i bogati šminker dodao je još jedno umjetničko djelo majstora body arta na svoje tijelo u liku još jednog anđela koji mu pokriva gornji dio desne ruke.

Nedavno je na stražnji dio vrata istetovirao križ s krilima, već ranije na leđima ima anđela i imena svojih sinova, a na stražnjim stranama ruku latinske natpise, te broj VII i hindu posvetu supruzi.

Kritičari mu je zamjeraju da s obrijanom glavom i brojnim tetovažama sve više liči na robijaša, ali Davidu to ne smeta da i dalje prima ogromnu lovu za reklame.

Njegovu novu tetovažu u oglasu će pokazati čuvena firma britvica Gilette koja mu je za trogodišnji ugovor isplatila milijune.

Psihijatrica Linda Papadoulos pokušala je objasniti njegovu ljubav prema oslikavanju tijela tvrdnom kako on nije konformist koji se, za razliku od većine ljudi, uopće ne brine kako će izgledati s tim tetovažama u sedamdesetoj godini života.

David u posljednje vrijeme ima problema s punicom koja je savjetovala kćeri da sa sinovima ipak ne ode živjeti u Španjolsku gdje njen suprug nastavlja nogometnu karijeru.

Victoria namjerava poslušati mamicu,jer kada joj je ona rekla kako bi Davidova seksi tajnica Rebecca Loos mogla biti "opasna" nije se obazirala i na kraju je izbila poznata seksi afera.

Pročitajte više