Beckham opet prevario Victoriju?

TEK ŠTO su se stišale strasti između najpoznatijeg svjetskog metroseksualca Davida Beckhmama i njegove ljubavnice Rebecce Loos, slavni nas je nogometaš uvjerio kako malo drži do obećanja danih svojoj ženi, slavnoj Posh Spice, barem ako je vjerovati tabloidu News of the World.

Sudeći po fotografijama koje je u javnost plasirao paparazzo dotičnog tabloida, Beckham je i dalje nevjeran bez i malo grižnje savjesti.

Spomenuti je fotograf, vrebajući nogometaše nakon treninga u Las Rozasu, naišao na "suho zlato", kojem se zasigurno nije nadao.

On je, naime, uočio Davida kako se sa svojim Audijem A8 lagano zaustavlja iza crvene Ford Fieste u kojoj se nalazila atraktivna brineta, vrlo slična upravo Rebecci Loss.

Nakon što joj je par puta "zablendao", djevojka je prevela svoj automobil tik do njegovog, te je otvorila prozor. Tad započinje filmska scena, u kojoj akteri izmjenjuju nježnosti i poljupce, sve do povika jednog razdraganog Davidovog fana, koji je također imao čast vidjeti zanimljiv razvoj događaja.

Misteriozna je djevojka tada žustro napustila parkiralište, odavajući dojam kako nipošto ne želi biti viđena s Davidom.

Što o svemu misli Davidova žena Victoria, nije nam poznato, dok je on fotografije opisao kao svaki drugi susret s obožavateljima, koji ga stalno povlače za rukav, te mu ne daju niti malo mira. Blago njemu, kad ga svi fanovi žele strastveno poljubiti.

Pročitajte više