Beckham poželio odoru gladijatora iz reklame

SLAVNI i bogati nogometaš može kupiti što poželi, ali za oko mu je zapeo kostim borca iz rimske arene koji je nosio na snimanju spota "Pepsi" za honorar od 5 milijuna funti.

Poznata firma osvježavajućih pića opet je uložila ogromnu lovu u nove televizijske reklame u kojima u ženskoj verziji gladijatore glume Beyonce, Pink i Britney Spears, a u muškoj pored Davida i nogometaši Robert Carlos, Raul, Totti i Ronaldihno.

Popularni Englez izjavio je novinarima da ga je kostim sa snimanja podsjetio na filmove "Gladijator" i "Braveheart" i toliko ga oduševio da ga je poželio odnijeti kući jer takve "modne krpice" još nikada nije nosio.

Objasnio je da se cijeli život borio za medalje i uspjeh, a morao je izboriti i naklonost svojih zemljaka nakon što je na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1988 godine u utakmici s Argentinom dobio crveni karton zbog udaranja protivnika i time oštetio svoju ekipu.

David je pravi ratnik pa mu kostim gladijatora odlično odgovara, iako ga je supruga jednom izdala da kod kuće navlači njene tanga gaćice.

Pročitajte više