Beckhami spremaju tužbu protiv navodnih ljubavnica

SLAVNI bogati par povukao se u svoju englesku vilu nazvanu Beckingham Palace gdje uz pomoć odvjetnika razmatraju svoje sljedeće postupke.

Za sada su dali novinama samo kratku službenu izjavu u kojoj navode da su "proteklog tjedna objavljene brojne apsurdne i nedokazane stvari koje za sada neće komentirati, a njihovi odvjetnici dobili su nalog da se time pozabave".

Na sveopću radost paparazza Beckhami su ih pozvali na svoje imanje gdje su se pred njima vozili u malom džipu i pokazivali im uzdignute palčeve kao znak da je s njihovim brakom sve u redu.

Iste večeri ušminkani su otišli na večeru u luksuzni "Claridges" gdje su popili bocu Dorn Perignona od 160 funti i proveli puna tri sata nakon čega su ponovo pozirali fotografima i uz pratnju petorice tjelohranitelja odvezli se kući.

Istovremeno urednik tabloida "News Of The World" koji je prvi otkrio nogometaševe navodne ljubavnice tvrdi da su njihovi navodi istiniti i da 100% stoje iza njih.

Bivša Beckhamova osobna tajnica Rebecca Loos već se počela bogatiti na toj seksi aferi pa je nakon prodaje priče tabloidu za 300.000 funti već pokupila i punih pola milijuna od tv postaje "Sky One" koja će večeras objaviti ekskluzivni razgovor s njom.

Manekenka Sarah Marbeck koja tvrdi da je prije dvije godine posjećivala Beckhama po hotelskim sobama već odavno se slikala naga, a zbog trenutne popularnosti mogla bi zaraditi veliku lovu od muških magazina.

Pročitajte više