Belma i Mirza Džomba izrekli sudbonosno da

SINOĆ oko 21 sat na Trsatskoj gradini u Rijeci vjenčali su se lijepa TV voditeljica Belma Hodžić i rukometaš Mirza Džomba. Vjenčanje je bilo zatvoreno za javnost i medije, a sretni par je na slavlje pozvao samo najbližu rodbinu i prijatelje.

Belma, koja je jučer proslavila i svoj rođendan, za kumu odabrala svoju dugogodišnju prijateljicu Leu. Belmini prijatelji na vjenčanje su ponijeli i veliki balon koji je predstavljao lijepu TV voditeljicu. Goste je zabavljao Halid Bešlić, a nakon izricanja sudbonosnog da, Trsatsku gradinu je obasjao i vatromet.

"Belma i Mirza iznimno su se potrudili da mediji ne dobiju ni najmanju priliku za snimku - pred sam ulaz u Trsatsku gradinu agresivnom vožnjom doveo ih je Porsche Cayenne koji se zaletio među fotoreportere, a Mirza i potom Belma su u stilu privođenja mafijaških svjedoka, pognuti utrčali u Trsatsku gradinu", opisao je fotograf Davor Žunić.

Lijepa TV voditeljica nakon udaje za Mirzu Džombu prekida svoju televizijsku karijeru na RTL-u i odlazi iz Hrvatske u Poljsku, gdje će njen dragi nastaviti rukometnu karijeru u klubu Kielce. Tu promjenu u svom životu Belma nije željela komentirati, baš kao što i inače ne želi govoriti o svom privatnom životu. I prijateljima je zabranila da govore o njenoj udaji.

Od početka skrivali detalje svoje veze

Belma i Mirza Džomba od samog početka pokušavali su svoju vezu, u kojoj su nešto više od godine dana, držati daleko od očiju znatiželjne javnosti. Na početku veze tajili su da između njih išta postoji, a kasnije nisu željeli priznati ni to da su se zaručili.

"Privlače me muškarci koji su društveni, veseli i karakterno slični meni. Kad sam zaljubljena, imam jedan poseban sjaj u očima, kao sada", kazala nam je Belma u listopadu prošle godine, kad je par konačno prestao skrivati svoju vezu.

"Kada smo se upoznali, tada je zapravo sve između nas i počelo, nismo prije toga bili u prijateljskim odnosima. On je jedina osoba koja me u tolikoj mjeri na prvu osvojila. Kada je sve to između nas počelo, samoj sebi sam rekla `to je to`, i stvarno jest", ispričala je Belma u nedavnom intervjuu za Extru i dodala: "Teško mi je reći što me točno privuklo kod njega jer nikad nisam imala poseban stav o tome kakav je moj tip dečka. Jednostavno, kada se dogodilo, odmah sam znala da je to nešto drugačije od bilo čega i da je on osoba za mene".

Pročitajte više