Ben Affleck i Jennifer Lopez ovog vikenda će imati spektakularno trodnevno vjenčanje

Foto: EPA

MJESEC dana nakon što su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su prirediti veliko trodnevno vjenčanje za svoju obitelj i prijatelje.

Slavni par ovoga će vikenda proslaviti svoj veliki dan, a kako prenosi Daily Mail, bit će to trodnevno slavlje dostojno naslovnica svjetskih tabloida. Njihova "intimna zabava za obitelj i prijatelje" započet će večerašnjom probnom večerom, zatim će se nastaviti ceremonijom u subotu, a slavljenički vikend zaključit će roštiljem i piknikom u nedjelju.

Ceremonija će se održati na Affleckovom imanju u Riceborou u Georgii, a neke od zvijezda na popisu gostiju slavnog para su i Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck i Drea de Matteo. Također, očekuje se da će Jennifer nositi vjenčanicu Ralpha Laurena, a ona je ranije nagovještavala i da će to biti haljina koju je nosila u jednom od svojih starih filmova.

Romansu su obnovili prošle godine

Uoči velike proslave par je viđen u velikoj obiteljskoj kupovini te su odradili posljednje pripreme pred slavljenički vikend. Par je bio ležerno odjeven, a Jennifer je pokazala svoju povezanost s djecom svoga supruga držeći se s njegovim 10-godišnjim sinom Samuelom za ruke.

Jennifer je, podsjetimo, dan nakon vjenčanja koje se održalo 16. srpnja objavila da se udala za Afflecka, svoju dugogodišnju ljubav.

"Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva", napisala je Lopez.

Ben i Jennifer upoznali su se 2001. na snimanju filma Gigli. Zaručili su se sljedeće godine, a nakon što su neko vrijeme odgađali vjenčanje, 2004. su se razišli. Affleck je nakon toga bio u braku s glumicom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, a Jennifer je bila u braku s Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance. Jennifer i Affleck svoju su romansu obnovili prošle godine, a prije mjesec dana su se vjenčali.

Pročitajte više